Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
MYART JEWELS

ÁSZF, adatvédelmi nyilatkozat

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉLEK

A webáruház üzemeltetője:

Hartyáni Márta

Levelezési cím: 2096 Üröm, Gábor Áron sétány 8.

E-mail: marta.hartyani@gmail.com

Telefon: +36 20 340 4582

Levelezési cím: 2096 Üröm, Gábor Áron sétány 8.

Adószám: 52473335-1-33

 

1.    Bevezetés

Az alábbi Áltlános Szerződési Feltételek a Hartyáni Márta (mint eladó) és a Hartyáni Márta. szolgáltatását igénybe vevő személy (mint vevő) között telefonon, vagy a www.myart.hu webáruházon keresztül történő vásárlásra vonatkoznak.

2.       A vásárlás folyamata, a szerződés létrejötte

Online rendelés esetén:

A myart.hu oldalon a vásárlás nem regisztrációhoz kötött. A vásárlás a „Rendelés” menüpont alatt, a személyes adatok kitöltése, a kért termék/csomag kiválasztása és a rendelési mennyiség megadása után történik. Az adatok kitöltése után tájékoztatjuk a rendelés teljes, postaköltséggel növelt végösszegéről. Rendelését a „Megrendelem!” gomb megnyomásával tudja elküldeni részünkre.

A rendelés elfogadásáról a honlapon „Köszönjük a vásárlást!” üzenettel tájékoztatjuk,  illetve a visszaigazolást elektronikus formában a személyes adatoknál megadott e-mail címre is elküldjük.

Amennyiben megrendeléséről nem kap a fent említett módon visszaigazolást, kérjük próbálja meg újraküldeni rendelését figyelve az adatok pontos kitöltésére, vagy vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Minden vásárlót ügyfélszolgálatunk 24 órán belül telefonon visszahív az adatok egyeztetése végett.

A telefonos beszélgetés alkalmával lehetősége van a rendelés módosítására, pontosítására. Munkatársunkkal történő beszélgetését rögzítjük.

Rendelése a telefonos beszélgetés és szóbeli megerősítés után minősül csak valós vásárlásnak.

Telefonos rendelés esetén:

Telefonos munkatársainknál történő megrendelés esetén munkatársunk felveszi személyes adatait, a szállítási címet, egyezteti a megrendelni kívánt terméket, a rendelési mennyiséget, tájékoztatja a postaköltséggel növelt végösszegről, a szállítás várható idejéről.

Munkatársunkkal történő beszélgetését rögzítjük.

A szerződés internetes megrendelés esetén a megrendelés telefonos visszaigazolásakor, telefonos megrendelés esetén a megrendeléskor jön létre, a teljesítés időpontja pedig telefonos megrendelés vagy online vásárlás esetén a termék vásárló által történő átvétele.

 

3.       Árak

A honlapon szereplő árak forintban értendőek és tartalmazzák a 27% Áfát.

 

4.       Szállítás és fizetés

A termék átvétele házhozszállítással, futárszolgálat útján történik. A csomag kiszállítására megrendeléstől számított 3 munkanapon belül lehet számítani. A kereslet megnövekedése miatt előfordulhat ennél hosszabb szállítási idő, erről telefonos munkatársaink megrendeléskor előzetesen tájékoztatják.

A csomagok kiszállítását futárszolgálat végzi. A kiszállítás munkanapokon 8-17 óra között történik.

Amennyiben Ön dolgozik, javasoljuk, hogy szállítási címnek munkahelyét adja meg  ahol át tudja venni csomagját munkaidőben is.

 

Fizetés a csomag átvételekor készpénzben a futárnál, vagy előre utalással történik. A végösszeg tartalmazza a kiszállítás díját is, így a végösszegen felül Önnek semmilyen más költsége nincs.

 

5.       Elállás joga

A 17/1999 (II. 5.) Kormányrendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül. Kézhezvételnek a futártól  való-, vagy a postán történő átvétel napját értjük.

A termékeket csak sértetlen állapotban a számla, vagy annak másolata ellenében áll módunkban visszavenni. Megbontott csomagra az elállási jog nem érvényesíthető.

Elállás esetén a termék kifizetett vételárát az elállási nyilatkozat eladó általi kézhezvételét követő 30 napon belül visszatérítjük postai úton, csekk formájában.  A vételáron felüli költségeket, mint például a kiszállítási díjat, és az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a vásárló köteles viselni.

A csomagot az alábbi címre küldheti vissza: 2096 Üröm, Gábor Áron sétány 8.

Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni.

 

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Tájékoztatjuk, hogy Ön Hartyáni Márta, myart.hu címen elérhető internetes honlapján személyes adatai megadásával hozzájárulását adja ahhoz, hogy személyes adatait a szükséges mértékben és ideig, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, valamint a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényben foglaltaknak megfelelően Hartyáni Márta, mint adatkezelő szabályszerűen kezelje.

Az adatkezelés célja a honlapon elérhető szolgáltatás teljesítésének biztosítása, illetve Hartyáni Márta saját üzleti tevékenységéhez köthető direktmarketing célú felhasználása.

Személyes adatait bizalmasan kezeljük, ettől eltérő tevékenység céljából nem használjuk fel, harmadik fél számára nem adjuk ki.

Adatai törlését az alábbi módokon kérheti:

Írásban a marta.hartyani@gmail.com e-mail címen, vagy postai úton a 2096 Üröm, Gábor Áron sétány 8. címen. Telefonon a 06 20 340 4582-es telefonszámon.

Adatkezelő adatai:

Hartyáni Márta

Levelezési cím: 2096 Üröm, Gábor Áron sétány 8.

E-mail: marta.hartyani@gmail.com

Telefon: +36 20 340 4582

Levelezési cím: 2096 Üröm, Gábor Áron sétány 8.

Adószám: 52473335-1-33

Adatkezeléssel kapcsolatban jogorvoslati lehetőséggel, panasszal az Adatvédelmi Biztos irodájánál élhet.

Adatvédelmi Biztos Hivatala:

Cím: 1051 Budapest, Nádor u. 22.

Postacím: 1387 Budapest, Pf.: 40.

Tel.: 06 1 475 7186

Fax: 06 1 269 3541

E-mail: adatved@obh.hu

 

Az oldal tetejére